2010 - Geleneksel Sucuk-Ekmek Partisi

H.Ü. Eczacılık Fakültesi Öğretim Üye ve Yardımcılarının Dikkatine,

Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği, bildiğiniz üzere uzun yıllardır mezun olan öğrencilerimiz için onları hem Fakültemizden uğurlamak hem de H.Ü. Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği üyeleri arasına hoş geldiniz demek amacıyla her yıl “Sucuk-Ekmek Partisi” düzenlemektedir.

Dernek Yönetim Kurulumuz, bu yıldan itibaren Sucuk Ekmek Partisini kış döneminde Hacettepe Üniversitesi Elmadağ tesislerinde tüm mezunlarımıza açık bir organizasyon olarak gerçekleştirmeye karar vermiştir. Derneğimiz üyeleri arasına yeni katılacak mezunlarımız için ise Mezuniyet Töreni sonrasında yapılacak olan ikram Derneğimiz tarafından düzenlenecektir. Tüm öğretim üye ve yardımcılarımız ile yeni mezunlarımızı bu ikram sırasında bir arada görmekten büyük bir memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Belma Giray Uçar