HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ MEZUNLARI DERNEĞİ
ANTAKYA- HALEP GEZİSİ

H.Ü. ECZACILIK FAKÜLTESİ MEZUNLARIMIZIN DİKKATİNE !!!

Değerli Uyelerimiz,

Sizleri, bir zamanlar "Doğu'nun Kraliçesi" olarak adlandırılan, barış, kültür ve hoşgörü şehri, medeniyetlerin buluşma noktası Antakya'ya 1- 2 Mayıs 2010'da hep birlikte gitmeye davet ediyoruz. Bu yöreye gitmişken sadece Antakya'yı görmeyelim, Halep'e de geçerek bu ilginç şehri de tanıyalım istedik. Mezunlar Derneğimiz tarafından ilk kez düzenlenecek olan bu organizasyonda sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Gezimiz ile ilgili detaylı bilgiler aşağıda sunulmuştur. Antakya ve civarının çok talep görmesi ve otel kapasitelerinin sinirli olması nedeniyle tarafımıza sunulan son rezervasyon tarihi 15 Mart 2010'dur. Bu nedenle, katılmak isteyen mezunlarımızın bu tarihe kadar aşağıdaki formu doldurarak e-posta veya faks yoluyla Libre Turizm Tic ve Ltd. Şti.'ne veya bize (bgiray@hacettepe.edu.tr/ serdogan@hacettepe.edu.tr) bildirmeleri ve 20 Mart 2010 tarihine kadar Turizm şirketi ile temasa geçerek ödemelerini yapmaları gerekmektedir.  Kredi kartı ile ödeme yapmak ve kredi kartına 2 taksit imkanından yararlanmak da mümkün olabilecektir.

Bu gezide hep beraber olabilmek dileğiyle sevgi ve saygılarımızı sunariz.

Doc.Dr. Belma Giray

Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi

Mezunları Derneği Yönetim Kurulu adına

Tel: 0 312 305 20 74- 309 29 58