9. Olağan Genel Kurul Yapıldı...

Değerli Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Üyeleri,

Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği’nin 25 Mayıs 2009 tarihinde yapılan 9. Olağan Genel Kurulu sonucunda oluşturulan yeni Yönetim Kurulu Doç. Dr. Belma Giray (Başkan), Doç. Dr. Betül Arıca Yegin (Başkan Yardımcısı), Doç. Dr. Suna Erdoğan (Genel Sekreter), Öğr. Gör. Dr. Samiye Yabanoğlu (Sayman), Dr. Ecz. Aygin Bayraktar (Üye), Dr. Ecz. Mustafa Sinan Kaynak (Üye) ve Ecz. Süleyman Güneş (Üye)’ den meydana gelmiştir. Denetleme Kurulu ise Prof. Dr. Gönül Şahin, Prof. Dr. Gülberk Uçar ve Doç. Dr. Terken Baydar ’dan oluşmuştur.

Bu dönem görevlerinden ayrılan, büyük gayret, özveri ve başarıyla görevlerini yapmış olan Dernek Başkanı Prof. Dr. Gülberk Uçar ve Yönetim Kurulu üyesi Doç. Dr. Terken Baydar’ a teşekkür ederiz. Ayrıca Denetleme Kurulu üyeliği görevlerinden ayrılan Prof.Dr. Filiz Öner, Prof. Dr. Sacide Altınöz ve Prof. Dr. Zeliha Akdemir’e de teşekkür ediyoruz.

Mezunlarımız arasındaki iletişimi,  dayanışmayı ve dostluğu sürdürmek amacıyla Derneğimizin kuruluşundan bu yana düzenlemiş olduğu faaliyetler ve değerli katkılarınızla öğrencilerimize vermiş olduğumuz destek bu dönem de devam edecektir.

Yeni etkinliklerimiz için önerilerinizi beklediğimizi bildirir,  desteklerinizle Derneğimizi daha ileriye götürebilmek için gayret göstereceğimizi belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,

H.Ü.Eczacılık Fakültesi Yönetim Kurulu adına