Sevgili H.Ü Eczacılık Fakültesi Mezunları,

Derneğimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilerimizin burslarını sürdürmek ve yeni öğrencilerimize burs sağlamak için çalışmalarını başlatmıştır.

Yüksek ÖSYS puanlarıyla okulumuzda öğrenim görmeye hak kazanan, çoğunlukla büyük şehirler dışındaki yerleşim yerlerindeki Anadolu Liseleri ve Fen liselerinden gelen; yine çoğunlukla ekonomik durumu iyi olmayan ailelere sahip olan bu gençlere maddi destek sağlamak, onların Ankara’da insanca koşullarda okumalarına; hedeflediğimiz çağdaş, aydın, bilgili, görgülü, entellektüel, sosyal ve bilinçli birer Hacettepeli olarak gelişmelerine temel teşkil edecektir.

Bizler bu maddi desteği başta Fakültemizin öğretim elemanlarının-ki bu grup maddi geliri en düşük eczacı grubunu oluşturmaktadır-; başta Ankara Eczacı Odası olmak üzere bazı Eczacı Odalarının, bazı mezun gruplarımızın (Adana grubumuz gibi), bazı ilaç firmalarının ve mezunlarımızın katkılarıyla sağlayabilmekteyiz, ancak tüm başvurulara yanıt vermekte zorlanmaktayız.

Maddi gücünüz oranında derneğimizin burs fonuna sağlayacağınız parasal destek, inanın bu gençlerimiz için çok önemli olacaktır.

Katkılarınızı bekliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Prof. Dr. Gülberk Uçar

H.Ü. Eczacılık Fak. Mezunları Derneği Başkanı

Dernek Burs Fonu Hesap No:

Yapı ve Kredi Bankası Hacettepe Şubesi

H.Ü.Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği 1041047-2 no’lu hesabı